Tekstforfatning – Storytelling

“Helena har for min virksomhed gjort et fantastisk stykke arbejde. Hun kunne med det samme se områder, hvor jeg skiller mig ud fra mine konkurrenter og omsætte dette til værdi- og effektfulde markedsføringstekster.”

– Helle Sejr Krogh Holm, Holms Grafisk Design

Har du brug for spændende fortællinger, der gør, at dit brand bliver levende og ikke mindst sælgende? Så er du kommet til rette sted. Jeg laver tekster til forskellige kanaler, der anvendes til mange forskellige formål.

Få tekster der sælger – brug en tekstforfatter der anvender storytelling

Dine tekster konkurrerer med mange andre tekster. Derfor er det vigtigt, at din tekst skiller sig ud. En populær og effektiv måde at gøre det på er ved at anvende storytelling. Storytelling handler om at skabe en spændende fortælling omkring dit produkt, din ydelse eller andre budskaber. Fortællingen skal understøtte din strategi, DNA og værdier, så der er troværdighed omkring fortællingen. Derfor kalder jeg også min tilgang til arbejdet med dine tekster for strategisk storytelling.

Den gode tekst inspirerer, engagerer og motiverer din målgruppe. Det er lige præcis, hvad storytelling bidrager til. 

Hvordan hjælper jeg dig?

Med afsæt i storytelling-teknikker og med forståelse for din strategi skaber jeg fortællinger til forskellige kanaler. Ved at kombinere interview og personligt og konkret sprog laver jeg fortællinger, der skaber engagement hos dine medarbejdere, kunder og andre målgrupper.

Hvilke typer af tekster laver jeg?

Jeg laver tekster til bl.a. hjemmeside, brochurer, magasiner og sociale medier som LinkedIn.

Det kan være tekster som

  • kundecases
  • nyheder
  • indhold til LinkedIn-virksomhedssider
  • advertorials/artikler
  • nyhedsbreve.

Er din ønskede tekst ikke på listen? Tag endelig fat på mig. Jeg hjælper med alle typer af indhold, hvor den gode fortælling er i fokus.

I Fotografhuset har vi brugt JNSN Kommunikation til at lave nyhedsbreve og Linkedin-opslag. Det har været en super oplevelse at arbejde sammen med Helena, der med sin professionelle indstilling og positive energi sørgede for, at alle deadlines blev overholdt.”

– Brian Rasmussen, ejer hos Fotografhuset

“Helena skriver artikler til vores Magasin Get Around Town. Hun hjælper vores annoncører med at skrive interessante og relevante artikler, der giver indblik, skæve vinkler og spændende viden til vores læsere. Vi er super glade for samarbejdet og kan varmt anbefale Helena. Hun er dygtig, samarbejdsvillig, imødekommende.”

– Karina Svanholm, stifter af magasinet, Get Around Town

Få lavet dine tekster af en professionel fagjournalist. Med en lang uddannelse inden for kommunikation og journalistik og solid erfaring fra kommunikationsafdelinger ved jeg, hvordan storytelling skal gribes an i din virksomhed. 

Jeg har bl.a. løst opgaver for:

Referencer - JNSN Kommunikation

Skal jeg skabe spændende fortællinger om din virksomhed? Kontakt mig i dag.

PROFILBILLEDE