Rådgivning på tekster

Kunne dine tekster skabe mere værdi for dine kunder, medarbejdere eller andre målgrupper? Har du en oplevelse af, at dine tekster er for faglige, abstrakte eller upersonlige? 

Lad mig være din sparringspartner og djævlens advokat på dit eksisterende materiale. Jeg kommer med konkrete indspark til, hvordan du gør dine tekster mere relevante og personlige/vedkommende for målgruppen vha. storytelling. 

Jeg giver input til mange forskellige typer af tekster. Det kan være webtekster, brochurer, LinkedIn-profilen. Det kan også være, du har brug for et kig på dine opdateringer på sociale medier. 

Hvad er processen? 

For at give målrettede indspark til dine tekster har jeg brug for at stille dig nogle spørgsmål, som giver mig en forståelse for din virksomhed. Derfor starter vi med et møde, enten telefonisk eller fysisk, hvor vi skaber et fælles udgangspunkt. Ved mindre tekstprojekter plejer et telefonisk møde at være nok. Typisk laver jeg en kort rapport med forslag til optimeringer og rettelser samt forslag til rettelser direkte i de pågældende tekster. Lad os drøfte dine konkrete behov.

Få lavet dine tekster af en professionel fagjournalist. Med lang uddannelse inden for kommunikation og journalistik og solid erfaring fra kommunikationsafdelinger ved jeg, hvordan storytelling skal gribes an i din virksomhed. 

Jeg har bl.a. løst opgaver for:

Referencer - JNSN Kommunikation

Skal vi i gang med at optimere dine tekster? Kontakt mig i dag.

PROFILBILLEDE