Din LinkedIn-profil

LinkedIn er en essentiel kilde for kunder og nye medarbejdere, når de leder efter samarbejdspartnere eller den næste arbejdsplads. Som direktør og chef kan du – som repræsentant for din virksomhed – forvente, at mange vil besøge din LinkedIn-profil. Hvor er det ærgerligt, hvis manglende eller tynd information på din profil gør, at den besøgende får et dårligt indtryk og i værste fald undlader at tage kontakt til dig og din virksomhed. 

Det er vigtigt, at du fanger din mulige kunde, medarbejder og samarbejdspartner fra første færd. Her er det som minimum vigtigt at overveje dit profilbillede, beskrivelse af dine kompetencer og dig som person samt få inkluderet alle relevante erfaringer på din profil.  Det kan være svært at sætte ord på sine egne styrker og gøre det på en måde, som samtidig taler til dine besøgende.

Få hjælp til at skabe en LinkedIn-profil, der tiltrækker den ønskede opmærksomhed

Jeg kan hjælpe dig med at skabe en stærk profil, så du ikke bare sælger dig selv, men også din virksomhed. Det gør jeg igennem følgende trin:

  • Interview. Jeg stiller dig relevante spørgsmål via telefonen eller face-to-face, således vi får de rigtige budskaber frem.
  • Tekstforfatning af din profil, så den får dine styrker og virksomhedens DNA frem på bedst mulig vis. Her bruger jeg teknikker fra storytelling. 
  • Generelle tips til optimering af din profil, herunder ift. hvilke erfaringer og skills du bør inkludere.

Få lavet dine tekster af en professionel fagjournalist. Med en lang uddannelse inden for kommunikation og journalistik og solid erfaring fra kommunikationsafdelinger ved jeg, hvordan storytelling skal gribes an i din virksomhed.

Jeg har bl.a. løst opgaver for:

Referencer - JNSN Kommunikation

Send en forespørgsel nedenfor og lad os tage et kig på optimering af din profil. 

PROFILBILLEDE