Privatlivspolitik

http://www.jnsnkommunikation.dk ejes og drives af Helena Jensen.

Disse persondata indsamler jeg

Ved at anvende en af kontaktformularerne igennem http://www.jnsnkommunikation.dk videregiver du

  • dit navn
  • din e-mail
  • evt. dit tlf-nr.
  • evt. en besked hvor du muligvis indtaster persondata (f.eks. firmanavn).

Disse oplysninger bruger jeg til at kommunikere med dig ift. din forespørgsel og vores videre samarbejde.

Ved tilmelding til mit nyhedsbrev videregiver du

  • navn
  • e-mailadresse.

Du giver med andre ord samtykke til, at jeg må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud. Jeg bruger tredjeparten Mailchimp som nyhedsbrevsudsender, hvori dine personoplysninger med navn og e-mail fremgår.

Persondata bruges aldrig mhp. videresalg og bruges udelukkende internt i virksomheden og med samarbejdspartnere, som personen er bekendt med og har godkendt. Persondata på kunder bruges udelukkende for at kunne komme i kontakt med vedkommende.

Jeg behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Sletning af data

Jeg beholder dine data, indtil dette ikke længere skulle være relevant.

Du kan altid rette henvendelse til mig, hvis du ønsker at vide, hvilke persondata jeg har på dig, eller hvis du ønsker, at jeg sletter dine data.

Ift. dine oplysninger på nyhedsbrev kan du altid trække dit samtykke tilbage. Dette gør du ved at benytte linket i bunden af mine e-mails eller ved at skrive til mig på helena@jnsnkommunikation.dk.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Cookies

Dette website benytter cookies for at gøre din oplevelse af sitet bedre. Hvis du ikke vil acceptere cookies, så er du velkommen til at forlade siden igen eller at slå cookies fra i din browser.