Om Helena Jensen

God kommunikation har optaget mig, så længe jeg kan huske.

Hvad gør en virksomhedskommunikation god? I min optik er opgaven for virksomheder i dag at mestre at kommunikere såvel troværdigt som personligt. Mine erfaringer (tjek gerne min LinkedIn-profil) igennem årene har ført mig frem til denne opfattelse samt givet mig kompetencerne til netop at skabe identiteter og brands for virksomheder, der bygger på noget reelt samtidigt med at være relevante og interessante for målgruppen. Troværdig storytelling kalder jeg disciplinen.

Det gode brand

Hvorfor har jeg et særligt fokus på IT-virksomheder?

Teknologiske fremskridt og innovation har altid tændt mig. Derfor har det givet mening for mig at varetage kommunikationsrollen i en række IT-baserede virksomheder; først som ansat; nu som ekstern konsulent. Jeg nyder dernæst at samarbejde med IT-drevne folk, herunder softwareudviklere og ingeniører, som har en fantastisk passion for det tekniske. Sidst, men ikke mindst, oplever jeg et behov i disse virksomheder for at konkretisere og personliggøre produkter og ydelser, når disse skal sælges til målgrupper.

Mødet mellem kommunikation og IT er dermed blevet et naturligt fokus.

Når det er sagt, er der brug for at personliggøre brands inden for alle mulige brancher, og jeg nyder at bruge mine kompetencer på forskellige områder. Så tag også fat på mig, selvom du repræsenterer en virksomhed i en anden branche.

Og min uddannelse…

Uddannelsesmæssigt har jeg en cand.ling.merc. engelsk i PR og International Markedskommunikation samt en tillægsuddannelse i journalistik, og samspillet mellem de to uddannelser er meget kendetegnende for min tilgang til at skabe gode brands. Corporate journalism kaldes integrationen af journalistikken i virksomheder. At skabe troværdighed i en instans hvis succes afhænger af at være bedre end de andre. Det synes jeg er enormt spændende at arbejde med.

Læs artikel om hvorfor jeg er fagjournalist

Andre JNSN-projekter 

Ud over min passion for kommunikations- og brandingområdet engagerer jeg mig løbende i andre projekter. Jeg er medstifter og tidligere partner hos den sundere takeaway-portal Fitmeal Takeaway, hvor folk kan bestille den sundere takeaway fra de bedre restauratører og få denne leveret lige til døren. Jeg er også medstifter af netværket UMOK for kommunikations- og markedsføringsfolk i Aarhus-området samt initiativtager bag en mødregruppe for selvstændige.

Tag endelig fat i mig hvis du har lyst til at høre mere om ovenstående og netværke yderligere. 

Helena Jensen, indehaver af JNSN Kommunikation