Tekstforfatning – Storytelling

“Helena har for min virksomhed gjort et fantastisk stykke arbejde. Hun kunne med det samme se områder, hvor jeg skiller mig ud fra mine konkurrenter og omsætte dette til værdi- og effektfulde markedsføringstekster.”

– Helle Sejr Krogh Holm, Holms Grafisk Design

Har du brug for spændende fortællinger, der gør, at dit brand bliver levende og ikke mindst sælgende?

Med afsæt i storytelling-teknikker og med forståelse for din strategi skaber jeg fortællinger til bl.a. hjemmeside, brochurer, magasiner og sociale medier som LinkedIn. Ved at kombinere interview og personligt og konkret sprog skaber jeg historier, der skaber engagement hos dine medarbejdere, kunder og andre målgrupper.

Det kan f.eks. være kundecases, nyhedsbreve eller advertorials/artikler.

I Fotografhuset har vi brugt JNSN Kommunikation til at lave nyhedsbreve og Linkedin-opslag. Det har været en super oplevelse at arbejde sammen med Helena, der med sin professionelle indstilling og positive energi sørgede for, at alle deadlines blev overholdt.”

– Brian Rasmussen, ejer hos Fotografhuset

“Helena skriver artikler til vores Magasin Get Around Town. Hun hjælper vores annoncører med at skrive interessante og relevante artikler, der giver indblik, skæve vinkler og spændende viden til vores læsere. Vi er super glade for samarbejdet og kan varmt anbefale Helena. Hun er dygtig, samarbejdsvillig, imødekommende.”

– Karina Svanholm, stifter af magasinet, Get Around Town

Skal jeg skabe spændende fortællinger om din virksomhed? Kontakt mig i dag.

PROFILBILLEDE

 

 

Jeg har bl.a. løst opgaver for: