Oplægsholder

PROFILBILLEDE

Jeg afholder oplæg inden for følgende emner:

  • Personificér jeres virksomhed – kom tættere på målgruppen 
  • Brug LinkedIn som fortællingskanal
  • Find frem til de rigtige ord på jeres forretning

Oplæg: Personificér jeres virksomhed – kom tættere på målgruppen

Sælger I komplekse ydelser og produkter? Er I B2B? Ligemeget hvad jeres forretning er, og om målet er at tiltrække medarbejdere eller kunder, så sidder der et menneske, som i sidste ende skal købe sig sig ind på jeres virksomhed. Derfor er det super vigtigt, at du kommunikerer virksomheden og jeres ydelser på personlig vis.

Igennem mit oplæg inspirerer jeg jer til, hvordan I personificerer jeres virksomhed igennem sprog, billeder og andre strategier.

Book et oplæg i dag med afsæt i jeres behov

Oplæg: LinkedIn som fortællingskanal

Udnytter I potentialet på LinkedIn til at kommunikere de gode historier om jeres virksomhed? En 1/3 af danskerne bruger i dag LinkedIn (AudienceProject 2017), og der er derfor mulighed for at nå ud til en enormt stor målgruppe. 

I får konkrete tips til, hvordan I kan personificere indholdet på jeres virksomhedsside samt personlige LinkedIn-profiler. Alt efter ønske og behov kommer jeg også med praktiske tips til oprettelse/håndtering af virksomhedsside samt LinkedIn-profilen.

Book et oplæg i dag med afsæt i jeres behov

Oplæg: Find frem til de rigtige ord på jeres forretning 

Det er langt fra en nem proces at finde frem til, hvilke ord og budskaber der på bedste og mest troværdige vis sælger jeres virksomhed. Det er en længerevarende proces.

Målet med oplægget er at give jer et startskud til at komme godt i gang med processen. Jeg giver jer indblik i de faser, I skal igennem og konkrete hjælpeværktøjer til de forskellige faser.

Oplægget henvender sig bedst til virksomheder, som har været i gang i et stykke tid og gjort sig indledningsvise erfaringer.

Book et oplæg i dag med afsæt i jeres behov