Workshops

Workshops i din virksomhed kan være med til at inspirere og give dig den rigtige start på nye projekter og initiativer inden for kommunikation.

Jeg afholder workshops inden for følgende emner:

  • Personliggør din virksomhed – kom tættere på målgruppen 
  • Find frem til de rigtige ord på din virksomhed

Workshop: Personliggør din virksomhed – kom tættere på målgruppen

Sælger du komplekse ydelser og produkter? Er du B2B? Ligemeget hvad din forretning er, og om målet er at tiltrække medarbejdere eller kunder, så sidder der et menneske, som i sidste ende skal købe sig sig ind på din virksomhed. Derfor er det super vigtigt, at du kommunikerer virksomheden og jeres ydelser på personlig vis.

Igennem workshoppen inspirerer jeg dig til, hvordan du personliggør din virksomhed igennem sprog, billeder og andre strategier.

Workshop: Find frem til de rigtige ord på din virksomhed

Det er langt fra en nem proces at finde frem til, hvilke ord og budskaber der på bedste og mest troværdige vis sælger din virksomhed. Det er en længerevarende proces.

Målet med workshoppen er at give dig et startskud til at komme godt i gang med processen. Jeg giver dig indblik i de faser, du skal igennem og konkrete hjælpeværktøjer til de forskellige faser, som du arbejder med under workshoppen.

Workshoppen henvender sig bedst til virksomheder, som har været i gang i et stykke tid og gjort sig indledningsvise erfaringer.

PROFILBILLEDE

Skal jeg holde workshop i din virksomhed? Kontakt mig i dag.