Ydelser

PROFILBILLEDE

I nutidens informationsalder er det vigtigere end nogensinde, at I klart evner at kommunikere, hvem jeres virksomhed er, og hvad den står for. Jeres virksomhedsbrand skal både fremstå troværdigt og interessant, hvis I vil motivere jeres kunder til at købe jeres produkter eller services, og mere end én gang.

Jeg kan hjælpe med nedenstående opgaver, der relaterer sig til at styrke jeres brand:

Jeg bidrager i såvel korte som længerevarende samarbejder og laver også gerne aftaler, hvor jeg sidder et fast tidsrum på jeres kontor.

  • Kundefokus 

Jeg hjælper særligt IT-tunge virksomheder, der har B2B-fokus samt virksomheder inden for det kulturelle område (seværdigheder, mad o.lign.). Jeg har særligt erfaring med at løse brandingopgaver for mindre og mellemstore virksomheder, men du er som repræsentant for en større virksomhed også mere end velkommen til at tage fat i mig.

  • Proces-orienteret

Jeg tænker altid i sammenhæng. Jeres kommunikation har størst mulig effekt, når der er en rød tråd igennem jeres kommunikation på tværs af kanaler. Jeg synes, det er særligt spændende at være en del af længerevarende processer, hvor jeres brand netop skal indtænkes i en større sammenhæng.

Hvis der er behov for at inddrage andre kompetencer i processen, samarbejder jeg med dygtige folk inden for kommunikationsområdet.

  • Inspireret af termen corporate journalistik 

Jeg hælder meget til anvendelse af journalistikken, hvis fundament netop er at formidle historier troværdigt; en afgørende faktor for virksomheder i dag. For at nå igennem til målgrupper skal kommunikationen også være interessant, og her anvender jeg storytelling-metoder til at kommunikere jeres brand på appetitvækkende vis.